magasinet-rus.dk

Forside Synspunkt

Synspunkt

Legalisering af canabis

Udskriv

Med mellemrum dukker forslag om fri hash op i misbrugsdebatten. Det er snarere udtryk for en forfejlet forbudspolitik end hensynet til de unge, som får ødelagt deres gode teenageår på grund af hash.

 

Statsheroin - en absurd tankegang

Udskriv

Kemi er ikke løsningen på de udstødtes problemer. Gennem årene har der med jævne mellemrum været talt om at indføre gratis heroin, kaldet “statsheroin”, til de hårdest belastede narkomaner.

 

Med Carlsberg på udebane

Udskriv

I Champions League-finalen den 23. maj mødtes Liverpool og italienske AC Milan, Liverpool med Carlsbergs logo på trøjerne. 2 – 300 mill. seere var på plads. Værdien af kampens massive globale eksponering var enorm og nåede med TV ud til de hastigt voksende ølmarkeder i Afrika og Asien. Her nyder alkoholproducenter godt af de manglende reklamebegrænsninger og dermed hensynet i forhold til børn og unge.

 

Alkoholreklamer skal reguleres mere effektivt

Udskriv

Alkohol er den tredjestørste risikofaktor for død og dårligt helbred i europa - kun overgået af tobak og for højt blodtryk. Hvad angår dødsfald som følge af alkohol, så er det ikke jævnt fordelt over alle voksne aldersgrupper eller, som måske forventeligt, koncentreret om de lidt ældre forbrugere.

 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL